Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nou servei de salut a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell

Nou servei de salut a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell

Cada dimecres a la tarda un metge del CAP atendrà de forma confidencial les consultes dels joves També es preveu tallers sobre alimentació, addiccions, sexualitat, violència de gènere, pírcings i tatuatges
Centre Cívic l'Escorxador
04/12/2009 13:16

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell acaba de posar en funcionament un nou servei de Salut en col•laboració amb el Centre d’Assistència Primària (CAP) de la Seu d’Urgell i el Servei d’Informació i Assessorament a les Famílies (SIAP), depenent del Consell Comarcal. Aquest nou servei se suma als que ja ofereix l’Oficina Jove, un ens que, des de fa poc més d’un any, aglutina els serveis de Joventut de l’Ajuntament de la Seu i del Consell Comarcal i que es troba ubicat al Centre Cívic L’Escorxador.

Des de l’any 2002, l’Alt Urgell disposa d’un Pla de Salut Jove que ara fa un pas endavant més. Mireia Pellicer, consellera comarcal de Joventut i regidora de la mateixa àrea a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, es mostra convençuda que “ubicar a l’Oficina Jove aquest servei pot suposar un espai de confiança per als joves, ja que fuig d’organismes institucionalitzats i funcionarials i és de total discreció i confidencialitat”.

El Servei de Salut per als joves comptarà amb un metge del CAP que, cada dimecres de 6 a 7 de la tarda, atendrà les consultes a la pròpia Oficina Jove. A Oliana, el servei de consulta jove té lloc dins del mateix centre educatiu un cop per setmana, en col•laboració amb el CAP de la vila. D’altra banda, el psicòleg del SIAP també atendrà, a l’Oficina Jove, les consultes dels joves en relació al seu desenvolupament emocional i de relació amb l’entorn.

A més a més, es mantindran els tallers i les xerrades que, periòdicament, s’organitzen per part de l’Oficina Jove als diversos centres educatius de secundària de la comarca. Per altra part, els joves també poden consultar a la pàgina web www.puntjoveactiu.cat informació relativa a hàbits alimentaris, addiccions, sexualitat, violència de gènere, pírcings i tatuatges.

Mostrar formulari de contacte