Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nou tall de trànsit a l'avinguda del Valira de la Seu

Nou tall de trànsit a l'avinguda del Valira de la Seu

Des d'aquest dilluns, dia 16, no es podrà circular en el tram entre l'avinguda Salòria i la rotonda de Bisbes Prínceps Continuen els treballs d'urbanització del sector nord del nucli urbà
Avinguda del Salòria - Obres de la rotonda
14/03/2015 10:14

A partir d'aquest dilluns 16 de març, i durant una setmana i mitja, quedarà tancada a la circulació de vehicles l'avinguda del Valira de la Seu d'Urgell, en el tram que va des de l'avinguda del Salòria i fins la rotonda dels Bisbes Prínceps.

La causa d'aquest nou tall de circulació és la reparació del rec de la Segla del Molí, que s’emmarca dins les obres d’urbanització de la nova rotonda situada al capdamunt de l’avinguda del Salòria.

Aquest tall només afectarà els vehicles provinents de l'avinguda del Salòria que vagin en direcció a Puigcerdà. Els vehicles que vulguin prendre aquesta direcció ho hauran de fer des de la rotonda situada a l'avinguda Valls d'Andorra.

En canvi, sí que es permet que els vehicles que surtin de l'avinguda Salòria puguin trencar a l'esquerra per anar en direcció a Lleida o Andorra.

Mostrar formulari de contacte