Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nou Workshop Ocupacional organitzat per l'Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal

Nou Workshop Ocupacional organitzat per l'Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal

Els demandants de feina podran contactar amb empreses que busquen perfils específics. La jornada es durà a terme el dia 25, al CETAP-Telecentre. El termini per a inscriure’s és el dilluns 24 de setembre
Workshop ocupacional a la Seu d'Urgell
18/09/2018 13:35

El Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu (CETAP), a la 3a planta del Centre Cultural Les Monges de la Seu d'Urgell, acollirà dimarts vinent dia 25, a partir de 1/4 de 9 del matí, la quarta edició del workshop ocupacional. La jornada reunirà empreses de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Principat d’Andorra amb l’objectiu d’afavorir la contractació de persones desocupades. Les companyies participants representen diversos sectors econòmics com ara hostaleria, recepció i wellness, comerç i vendes, mecànica i electrònica, informàtica, administració i comptabilitat i indústria.

L'esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell i l'Oficina Jove té l'objectiu principal de facilitar l'obtenció de feina per part de persones de la comarca que n'estiguin cercant.

Al llarg de les darreres tres edicions, han participat a la iniciativa 28 empreses i 326 demandants d'ocupació. S'han realitzat 1341 entrevistes individuals, 370 contactes als córners informatius i s'han formalitzat 54 contractes laborals.

Programa

Aquest workshop ocupacional s’iniciarà amb una taula de benvinguda als participants formada per l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, la directora de l’Oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a la Seu, Elisa Farré, i el director del servei d’Immigració del Govern d’Andorra, Jesús Guardiet.

En aquesta trobada també hi haurà instal·lats córners informatius relacionats amb el món laboral i la millora de competències professionals per a la recerca de feina on les persones que ho vulguin podran informar-se durant tot el matí.

La jornada continuarà al migdia amb un taller pràctic sobre les millors competències en la incorporació de talent jove a les empreses amb Ivan Lara, expert en comunicació i inserció sociolaboral i fundador de Zoom Comunitario, adreçat tant als representants de les empreses com a les persones candidates.

Com a novetat d’aquest any, les entrevistes individuals dirigides a perfils professionals com ara l’enginyeria, l’administració d’empreses i la informàtica es realitzaran a partir de les cinc de la tarda, amb l’objectiu que esdevingui una jornada eficient per ambdues parts ja que normalment són sectors professionals amb menys oferta i demanda ocupacional.

El termini per a inscriure’s és el dilluns 24 de setembre fins a les dues del migdia al següent enllaç: http://bit.ly/workshoplaseu18

Mostrar formulari de contacte