Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nougrapats amplia el seu servei de mudances

Nougrapats amplia el seu servei de mudances

L'entitat social ha adquirit una plataforma elevadora per fer l'activitat més eficient. Actualment donen feina a cinc persones en risc d'exclusió amb l'objectiu de facilitar-los la inserció laboral
Nougrapats
14/10/2020 18:43

L'entitat social Nougrapats ha apostat per millorar el seu servei de mudances amb l'adquisició d'una plataforma elevadora. Això, expliquen, els permetrà fer aquesta activitat d'una forma més eficient. També es plantegen oferir la possibilitat que particulars lloguin aquesta plataforma.

L'aparell té una alçada real de 21 metres i és capaç de sostenir fins a 200 kg, cosa que aporta la possibilitat de treballar en espais reduïts i fins i tot poder introduir o extreure objectes i materials des d'una finestra. L'oferta s’afegeix a les altres tres opcions de serveis de què disposa Nougrapats, i que a banda de mudances també inclou buidatge de pisos i encàrrecs.

El grup Grapats, vinculat a Càritas d'Urgell, es va crear per "oferir una experiència real de treball a persones en risc d'exclusió, segons expliquen els seus responsables. Actualment tenen contractades cinc persones del programa d'inserció laboral i tenen la previsió d'arribar a comptar amb fins a 8 persones amb el creixement dels seus serveis. L'objectiu final és que aquestes persones es puguin inserir al mercat laboral ordinari, des de l'acompanyament i una experiència de treball real. Des de Nougrapats incideixen el fet que, a banda d'oferir un tracte professional, aquesta activitat afavoreix la creació de llocs de treball protegits.

Mostrar formulari de contacte