Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nougrapats signa un conveni de col.laboració amb CaixaBank

Nougrapats signa un conveni de col.laboració amb CaixaBank

Càritas rebrà un ajut de 6.000 euros per a la compra de contenidors de recollida de roba a l'Alt Urgell L'empresa té com a missió facilitar la inserció laboral i l'ocupabilitat

NouGrapats - Conveni CaixaBank 2015
NouGrapats - Conveni CaixaBank 2015
22/05/2015 11:14

L'empresa d'inserció laboral Nougrapats, de Càritas, ha signat aquest dijous un conveni de col·laboració amb l'entitat CaixaBank, a través de la qual rebrà un ajut de 6.000 euros per a la compra de contenidors de recollida de roba a l’Alt Urgell.

L'acte ha comptat amb la presència de la directora de l'àrea Negocia de Caixabank, Anna Suria, directors de l'entitat, i l’administrador de Nougrapats, Josep Casanova. La implicació de l’Obra social de La Caixa va destinada a donar suport i fer possible el desenvolupament del nou projecte d'inserció laboral de Càritas.

Nougrapats és una empresa que té com a missió facilitar l’ocupabilitat, principalment a persones en atur de llarga durada o joves sense feina, mitjançant una experiència real de treball, el desenvolupament d’itineraris personalitzats d’inserció i la intermediació laboral entre el teixit social i les empreses.

Local comercial

Aquest conveni s'afegeix al contracte de lloguer d’un local comercial a la Seu d’Urgell, que estarà situat en una zona molt cèntrica entre Buildingcenter i Nougrapats. La finalitat del local es situar-hi les instal·lacions d’una nova botiga per vendre roba i productes de comerç just, ara ubicada a l’avinguda Salòria, 34, de la Seu d’Urgell.

Càritas agraeix "aquesta i tantes col·laboracions anònimes que ens ajuden a fer possible el servei que tenim encomanat: treballar per i amb les persones més febles de la nostra societat".

Mostrar formulari de contacte