Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nous nomenaments al departament d'Interior del Govern d'Andorra

Nous nomenaments al departament d'Interior del Govern d'Andorra

16/02/2012 09:23

El consell de ministres ha aprovat a proposta del ministre de Justícia i Interior, Marc Vila, l’organigrama de les direccions del departament d’Interior i dels cossos especials.

El Govern ha ratificat Jordi Lluís Francés com a director de Policia, departament que tindrà dues direccions adjuntes en mans de Frederic Gutiérrez, que ja exerceix actualment aquestes funcions, i la comissària Teresa Ferreira.

També han estat confirmats el director i director adjunt del departament de Prevenció i Extinció d’incendis i Salvament, Joan Carles Recasens i Jordi Farré, respectivament; Maria Geli, com a directora del Departament de Treball, Jesús Guardiet, com a director d’Immigració, i Francesc Areny, com a director del Departament de Protecció Civil i Gestió d’Emergències.

Els principals canvis es produeixen en el Departament d’Institucions Penitenciàries. Els fins ara director adjunt, Miquel Àngel Garcia, assumeix la direcció en substitució de Joan Josep Garcia, mentre que la direcció adjunta serà ocupada per Ismael Alarcón.

Miquel Angel Garcia, de 40 anys d’edat, presta els seus serveis a Institucions Penitenciàries des de l’any 1999. Titulat en gestió d’establiment penitenciari a l’Escola Penitenciària Francesa (ENAP), va obtenir, abans de ser nomenat director adjunt, el desembre del 2010, la plaça d’oficial com a primer de promoció.

Ismael Alarcón, de 33 anys d’edat, va incorporar-se a Institucions Penitenciàries el 2000. Titulat en tècnic d’administració, ha anat superant diverses promocions internes fins a assolir el grau d’oficial, el 2011. Actualment és responsable de la Cèdula de formació del departament.

El ministre de Justícia ha volgut agrair de manera especial la tasca
desenvolupada per Joan Josep Garcia en els dos anys i mig en què ha estat al capdavant del departament d’Institucions Penitenciàries.

Mostrar formulari de contacte