Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nous tallers al Punt Òmnia de la Seu per conèixer l'Oficina Virtual de PEUSA

Nous tallers al Punt Òmnia de la Seu per conèixer l'Oficina Virtual de PEUSA

L'activitat, d'una hora i mitja de durada, dóna a conèixer com es pot consultar la factura i els diversos serveis que s'hi pot tramitar. Les següents sessions seran els dies 14 i 28 de novembre i 5 de desembre
Tallers sobre l'Oficina Virtual de PEUSA
25/10/2022 17:25

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell i PEUSA organitzen nous tallers, oberts a tothom, per conèixer el funcionament de l'Oficina Virtual que ha posat en marxa la companyia elèctrica urgellenca. Les sessions serveixen per conèixer millor com es pot consultar i entendre la factura de la llum i com fer consultes o peticions des d'aquest mitjà telemàtic.

El taller es pot fer en un sol dia i dura una hora i mitja (15.30-17.00 h). La primera de les noves classes previstes ja s'ha fet aquest dimarts i les següents seran els dies 14 i 28 de novembre i 5 de desembre, totes tres també en dilluns.

La inscripció es pot demanar al telèfon gratuït 900 373 884 o bé al correu electrònic . Amb tot plegat, el Punt Òmnia i PEUSA volen ajudar els usuaris tant a poder fer servir l'Oficina Virtual sense dificultat com a treure el màxim profit dels diversos serveis que ofereix.

Mostrar formulari de contacte