Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nous tallers aquest trimestre al Punt Òmnia de la Seu

Nous tallers aquest trimestre al Punt Òmnia de la Seu

El centre proposa temes com estimulació cognitiva, tauletes, ús responsable de les xarxes socials i retoc d'imatges. Les inscripcions en línia es podran fer el 15 i 16 de gener; i presencialment, els dies 17 i 18 a l'OAC
Punt Òmnia - Hivern 2018
08/01/2018 16:55

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell programa aquest començament nous tallers gratuïts de competències digitals per a totes les edats. Tots els quatre cursos proposats començaran la setmana del 29 de gener.

Aquest trimestre es tornarà a impartir el taller d’estimulació cognitiva, que té com a objectiu treballar i estimular la ment a través d’exercicis i fitxes de temes com ara càlcul, el llenguatge, relacionar i memòria biogràfica, juntament amb jocs on-line com ara sopa de lletres, torres de hanoi, les 7 diferències i braintraining. Aquest taller està adreçat tant a majors de 65 anys com a adults en general i  pretén reforçar la memòria, l’atenció, la concentració, la memòria fotogràfica, la coordinació, la lateralitat, promoure l’activitat i crear l’hàbit de fer exercicis mentals.

Els nous tallers, i els seus respectius horaris, són:

  • Estimulació cognitiva II: estimula i treballa la ment. Els dilluns de 10 a 11.30 hores.
  • Tauletes tàctils: per aprendre a fer a anar la tauleta i treure’n el màxim rendiment. Els dilluns, de 16 a 17 hores.
  • Fes xarxa!: per aprendre fer servir la xarxa social Facebook amb responsabilitat. Els dilluns, de 17 a 18 hores.
  • GIMP: retoc d’imatges. Els dimarts, de 17 a 18 hores.
  • Mou-te pel mòbil: aprèn a fer anar el teu telèfon intel·ligent (smartphone). Els dimecres d’11 a 12 hores.
  • Estimulació cognitiva II: estimula i treballa la ment. Els dijous de 15 a 16.30 hores.
  • Núvol: Saber a fer a anar el propi núvol i treure’n el màxim rendiment (Dropbox, Drive, Icloud, Onedrive). Els divendres, de 10 a 11 hores.
  • I tu, com navegues?: navegar amb seguretat per la xarxa, amb Firefox o Chrome. Els divendres, d’11 a 12 hores.  

Inscripcions

Les dates d'inscripció en línia són el 15 i 16 de gener, a partir de les 9 del matí. Hi haurà personal de suport per poder formalitzar les inscripcions al mateix Punt Òmnia de la Seu d’Urgell. http://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions

Les dates d'inscripció de manera presencial seran els dies 17 i 18 de gener a partir de les 9 del matí a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Es farà només una inscripció per persona i curs.

Mostrar formulari de contacte