Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nous tallers d'informàtica al Punt Òmnia

Nous tallers d'informàtica al Punt Òmnia

S'ofereix matèries com ara correu electrònic, tecnologia de núvol, fulls de càlcul, xarxes socials i smartphones Les classes començaran a partir del 26 de gener
Punt Òmnia
12/01/2015 17:34

El Punt Òmnia torna a engegar aquest inici de 2015 nous tallers d'informàtica, que s'iniciaran la setmana del 26 de gener. La dinamitzadora del servei, Ester Collado, ha programat per aquest primer trimestre un total de 8 cursos dirigits al públic en general, basant-se en la demanda i en les necessitats que observa en els usuaris d'aquest servei.

Els tallers que s'impartiran són: Primers passos-orocessadors de text-informàtica nivell 0 (dilluns, de 16 a 17.30 hores); Correspondència digital: correu electrònic (dimarts, de 16 a 17 hores); En un núvol: Dropbox, Drive, icloud, Skydrive (dimarts, de 16 a 17 hores); Fes xarxa!: Facebook i Skype (dimecres, d'11 a 12 hores); Economia casolana: fulls de càlcul (dijous, de 16 a 17 hores); I tu, com navegues?: navegació per Internet (divendres, de 10 a 11 hores); Mou-te pel mòbil: aprèn a fer anar el teu smartphone (divendres d'11 a 12 hores); i Repàs d'ACTIC a les hores d'Aula Oberta.

Les dates i els horaris es poden consultar a través del web de l’Ajuntament, del web del Punt Òmnia o bé directament al recinte del Centre Cívic l'Escorxador. 

Inscripcions

Cal fer inscripció prèvia, ja sigui per internet o bé de manera presencial. Les inscripcions en línia es podran formalitzar aquest dimecres i dijous, dies 14 i 15, a partir de les 9 del matí al web www.laseu.cat/serveis/oac. El Punt Òmnia obrirà un punt de suport fer facilitar-ho. Pel que fa a les inscripcions presencials, es faran el 16 i 19 de gener a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament, a partir de les 9 del matí.

Mostrar formulari de contacte