Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova bandera per a Cabó

Nova bandera per a Cabó

Tindrà un fons verd fosc amb un capó blanc, que ja regeix l’escut heràldic municipal La proposta té el vistiplau de la Direcció General d'Administració Local
Escut de Cabó
14/07/2008 17:34

L’Ajuntament de Cabó ha finalitzat els tràmits per a l’adopció de la bandera del municipi, que tindrà un fons verd fosc amb un capó blanc, que ja regeix l’escut heràldic municipal.

L’inici del procés va començar ara fa més d’un any, el 12 de març de 2007, quan el consistori va acordar iniciar l’expedient per tenir bandera pròpia. Després de sotmetre a informació pública la proposta i no rebre cap al.legació, el 6 de març d’aquest any es va aprovar la iniciativa en el ple municipal. Tot seguit, es va donar a conèixer l’acord a la Direcció General d’Administració Local. Finalment, el passat 27 de maig l’Institut d’Estudis Catalans va emetre un dictamen favorable a la simple transposició al drap de l’escut del municipi, format per un capó d’argent sobre camp de sinople.

La bandera serà apaïsada, de proporcions dos d’alt per tres de llarg, verd fosc, amb el capó blanc de l’escut, d’alçària 2/3 de la del drap i llargària 4/9 de la del mateix drap, al centre.

Mostrar formulari de contacte