Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova campanya per identificar els gossos a la Seu

Nova campanya per identificar els gossos a la Seu

La Policia Municipal donarà unes plaques als propietaris i actualitzarà el cens caní La mesura s’implantarà de forma progressiva a partir del mes de gener

Gos - Taca
Gos - Taca
15/12/2009 13:33

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell iniciarà el pròxim mes de gener una campanya perquè els propietaris de gossos de la ciutat els identifiquin amb una placa. La mesura servirà per actualitzar el cens caní de la Seu, i, alhora, per evitar que els agents de la Policia Municipal no hagin de demanar la documentació de l’animal, evitant molèsties als propietaris.

Les plaques es canviaran cada dos o tres anys i faran que no hi hagi donats d’alta animals que han mort, han desaparegut o bé que s’han traslladat de domicili. “Així no era possible controlar-ho amb els sistema de xips”, comenta l’inspector urgellenc, Josep Martínez. Seran els agents de la Policia Municipals els qui entregaran als propietaris al placa censal i un full informatiu.

Els agents han obert en els últims mesos més de vint-i-cinc expedients a propietaris de gossos per incomplir l’ordenança de possessió d’animals de companyia. En la majoria dels casos el propietari no disposava de la documentació de l’animal o no el portava lligat.

Mostrar formulari de contacte