Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova crida per sumar voluntaris al Gran Recapte a l'Alt Urgell

Nova crida per sumar voluntaris al Gran Recapte a l'Alt Urgell

Es busca persones per fer torns de 2 hores als diferents supermercats, aquest divendres i dissabte, entre les 10 i les 20 hores. També cal suport al magatzem, per classificar els aliments recollits

Gran Recapte d'Aliments 2015
Gran Recapte d'Aliments 2015
26/11/2015 19:30

Els organitzadors del Gran Recapte d'Aliments no han tancat encara el termini per acceptar voluntaris per a la recollida que es durà a terme a la Seu i comarca aquest divendres i dissabte. Es busca persones per fer torns de 2 hores als diferents supermercats, els dos dies, entre les 10 i les 20 hores, per informar la gent i recollir aliments. Paral·lelament, es necessita voluntaris per fer torns de 2 hores al magatzem per classificar els aliments recollits.

Els interessats poden enviar un correu a granrecapte.alturgell@gmail.com i detallar la seva disponibilitat, en dia i hores. També es pot trucar als telèfons 667 00 73 83 (Júlia) o 617 24 14 07 (Marga).

El Gran Recapte es porta a terme per donar resposta a les urgències alimentàries de la població més vulnerable de la ciutat i de l'Alt Urgell. A la comarca l'organitzen conjuntament el Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell (CAPAU), la Creu Roja, Càritas i l'ONG La Seu Solidària.

Campanya d'àmbit català

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte