Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova edició de l'Aplec de la Trobada a Montferrer

Nova edició de l'Aplec de la Trobada a Montferrer

Els alumnes de l'Escola Els Agols lideren la recuperació de l'esdeveniment El programa d'aquest dilluns, dia 6, inclou la processó, una arrossada, sardanes, concurs de mones i ball

Aplec de la Trobada 2015 - Cartell
Aplec de la Trobada 2015 - Cartell
02/04/2015 18:04

Montferrer celebra un any més, dilluns de Pasqua, el tradicional Aplec de la Trobada. Dins de l'objectiu de reactivar aquesta festa, enguany es compta novament amb la col·laboració de l'Escola Els Agols, que encapçala l'organització.

El cartell de l'Aplec de la Trobada inclou una arrossada per als participants. El preu és d'11 euros amb tot inclòs i de 10 euros per als qui ja portin plat, coberts i got. Les places són limitades. També es farà una processió, sardanes, vermut, concurs de mones artesanals i ball.

El centre de primària del poble manté activa la recollida de fotografies antigues de l’Aplec. La iniciativa pretén recollir imatges històriques de les activitats que se celebraven durant la festa. Per això, l’escola fa una crida als particulars perquè aportin les imatges de què disposin. Les instantànies poden portar-se a l’escola, on seran digitalitzades i retornades als seus propietaris.

Aquesta campanya s’emmarca en el projecte 'L’escola adopta un monument', al llarg del qual els nens i nenes del centre Els Agols han estudiat l’església de la Mare de Déu de la Trobada, i que culmina dilluns vinent amb l'Aplec.

Mostrar formulari de contacte