Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova edició del concurs per a joves 'Escriu el teu final'

Nova edició del concurs per a joves 'Escriu el teu final'

Els relats, amb una extensió màxima de 40 paraules, han de donar continuïtat a la frase ‘Quan miro per la finestra de casa i veig la serralada del Cadí, sento com...” El termini per presentar els textos finalitza el 28 d'abril
Escriu el teu final - Cartell 2015
10/04/2015 12:26

L'Ajuntament de la Seu d’Urgell, els Serveis Educatius Alt Urgell-Cerdanya i el Pla Local de Joventut, en col·laboració amb RàdioSeu, han convocat el segon concurs de relats breus 'Escriu el teu final', adreçat als joves alturgellencs de 12 a 20 anys. La idea s'inclou en el Pla Educatiu d'Entorn.

Els relats que es presentin a concurs han de donar continuïtat a la frase “Quan miro per la finestra de casa i veig la serralada del Cadí, sento com…”. Els textos hauran de ser escrits en català, amb una extensió màxima de només 40 paraules. Les bases també indiquen que les propostes han de ser inèdites i que no han d’haver estat publicades ni premiades en altres concursos.

La presentació dels textos es podrà fer fins al pròxim 28 d'abril, al correu electrònic alturgell@oficinajove.cat, de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell.

El concurs contempla la participació de dos jurats, un de tècnic i un altre de popular. El primer jurat escollirà cinc relats, dels quals valorarà la correcció ortogràfica i l'originalitat creativa. Posteriorment, els textos es penjaran a la pàgina de Facebook de RàdioSeu (https://www.facebook.com/radio.seu) perquè tothom pugui votar el millor a través de l'opció “m'agrada”. El guanyador final serà el que tingui més suports.

Premis

El primer premi del concurs és una estada al Wellness de l’hotel El Castell de Ciutat per a dues persones, amb un massatge de 25 minuts; 5 entrades per a la piscina municipal i una bossa de mà de l’Oficina Jove. El segon premi consistirà en un sopar per a dues persones al restaurant Arbeletxe, 5 entrades per a la piscina municipal i una bossa de mà de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell. El tercer premi inclou 10 entrades per a la piscina municipal i una bossa de mà de l’Oficina Jove, que també rebran el quart i cinquè classificat.

Mostrar formulari de contacte