Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova edició de la Nit Blanca Jove a la Seu d'Urgell

Nova edició de la Nit Blanca Jove a la Seu d'Urgell

La proposta cultural, que tindrà lloc aquest dissabte, 1 d'abril, de les 21 a les 24 hores, inclou dues exposicions, a més de la participació de 8 grups musicals, 29 artistes i la formació Batukaseu
Nit Blanca Jove
30/03/2017 17:20

La Seu acull aquest dissabte, 1 d'abril, una nova edició de la Nit Blanca Jove, que enguany girarà al voltant de dues exposicions, ubicades a l’Espai Ermengol i a la Sala de la Immaculada. La proposta cultural comptarà amb la participació de 8 grups musicals i 29 artistes, a més de l’actuació de Batukaseu. Tots els actes seran gratuïts.

El programa s’iniciarà a les nou de la nit a l’Espai Ermengol, on Marion Sertillange i Lena Timmsen, dues joves voluntàries europees,  faran una introducció a la mostra que han creat a partir del seu projecte final de voluntariat, que porta per títol ‘Crea el teu instrument musical amb coses reciclades’. També entre les nou i dos quarts d’onze de la nit, el públic jove podrà gaudir de cinc actuacions musicals a càrrec de diferents formacions joves de l’Alt Urgell, amb estils musicals diversos, tant en versions acústiques com en versions pop.

De dos quarts d’onze a les onze de la nit, serà el torn de l’actuació de Batukaseu, que acompanyarà el públic fins a la Sala de la Immaculada on, després de la introducció a l’exposició que faran Sara Cabo i Lourdes Casanova, actuaran tres formacions de pop i R&B. Al llarg de la Nit Blanca Jove es compartirà un pessic gastronòmic ofert per Crosta i Molla.

Joves artistes

Pel que fa a la música en direcge, en l'acte de l'Espai Ermengol hi prendran part Aida Martos, Alba Tomàs i Nicolás Vázquez de Castro (versions acústiques); Júlia Caminal, Paula Avalle, Nicolás Vázquez de Castro, Aida Martos i Alba Tomàs (versions acústiques); Silivia Marrón, Keila Rosell, Èlia Vilaseca i Clàudia Faus (veus estil pop); Àngela Nadal, Keila Rosell i Alejandra Hoyos (versions pop); Alaia Rosell, Keila Rosell i Gina Vidal (versions pop); Annebel Van der Knijff (versions acústiques).

Pel que fa a la Sala de la Immaculada, hi actuarà Àngel Bonaventura (veu estil pop); Aliena (versions pop) i Jan Tomàs & The Ponitails (R&B/pop). Els presentadors seran Aleix Godinho, Alba Tomàs, Alaia Rosell i Naím Al-lal Amed.

Nits Blanques a la Seu d’Urgell

L’any 2014, arrel de la confluència d’interessos diversos, es van crear les Nits Blanques a la ciutat. D’una banda, les voluntàries del Servei de Voluntariat Europeu, en el marc del seu projecte per conèixer la cultura de l’Alt Urgell i promoure activitats culturals, volien divulgar exposicions i generar un esdeveniment musical en què hi poguessin participar ells músics del territori i "posar en valor el capital cultural jove de la comarca". D’altra banda, es partia de la voluntat del Servei de Cultura de l’Ajuntament per promoure les mostres artístiques i  apropar-les al jovent, a més de l’interès de l’Oficina Jove per oferir alternatives d’oci nocturn juvenil que fessin incidència en valors com la cultura de qualitat i un consum responsable i saludable.

Una de les impulsores del projecte, Dasha Lavrinenko, va fundar posteriorment l’associació Pirineus Creatius, que presideix juntament amb Joel Pla. Des de Pirineus Creatius, amb col·laboració de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Seu i l’Espai Ermengol, s’ha organitzat aquesta nova edició de la Nit Blanca Jove de la Seu.

Mostrar formulari de contacte