Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova exposició pública del Pla de Millora de Castellciutat

Nova exposició pública del Pla de Millora de Castellciutat

Es pot consultar a la secretaria de l’Ajuntament de la Seu en horari d’oficina El pla s'ha revisat per atendre les al.legacions presentades pels veïns
Castellciutat - Accés
02/06/2008 19:25

La Junta de Govern local de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat inicialment el Pla de Millora Urbana de Castellciutat, que incorpora les apreciacions realitzades pels veïns del poble durant el primer període d’exposició pública del document. La nova versió del planejament es pot consultar a la secretaria de l’Ajuntament en horari d’oficina, de dilluns a divendres, de les 9.00 h. a les 14.00 h.

Tot i que el mes de juliol de 2007 ja es va fer una primera aprovació inicial del Pla, sobre la qual es van poder fer al.legacions fins el dia 30 d’octubre del mateix any, l’Ajuntament i l’Associació de Veïns de Castellciutat van acordar que, un cop duta a terme la incorporació de les al.legacions acceptades, es tornaria a aprovar inicialment el projecte i s’obriria un nou termini d’un mes d’exposició pública perquè tothom pogués tornar a revisar el Pla i fer-hi noves al.legacions.

Mostrar formulari de contacte