Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova formació a l’Alt Urgell per a les persones que volen crear una empresa

Nova formació a l’Alt Urgell per a les persones que volen crear una empresa

L’activitat està programada per al pròxim 26 d’octubre al CETAP amb l'objectiu de potenciar l’emprenedoria. La inscripció s'ha de fer de forma telemàtica
Xerrada 'Vull crear una empresa'
20/10/2022 14:05

Dimecres vinent, 26 d’octubre, tindrà lloc a la Seu d’Urgell una xerrada adreçada a les persones que volen emprendre i crear una empresa. En la sessió informativa, a càrrec de la Gestoria Estañol, es parlarà sobre  com es pot passar de tenir una idea a fer realitat un negoci, quines gestions s'han de fer i on s'han de dur a terme, entre d'altres qüestions.

La formació, que es farà al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), serà dinàmica i s’adaptarà a tots els dubtes i preguntes que puguin tenir els assistents. A més, els emprenedors que ho requereixin podran comptar amb assessorament personalitzat i gratuït. Un cop finalitzi la trobada hauran de contactar amb el personal del Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya per inscriure’s a les consultes especialitzades, que es realitzaran els dies posteriors.

La inscripció a la xerrada s’ha de fer telemàticament a través d'un formulari. Per a més informació es pot escriure al correu o bé trucar al telèfon 973 35 57 98.

Afavorir l'emprenedoria

La xerrada i els posteriors assessoraments els organitza el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya en col·laboració amb el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural. L'acció s'emmarca en el projecte Start-Up, que té com a finalitat afavorir l’emprenedoria i el creixement de nous projectes en zones rurals.

En aquest sentit, l'organització destaca que la sessió serà útil també per a les persones que ja han rebut assessorament en altres ocasions, ja que la informació s'actualitzarà en base a la nova Llei 18/2022, de 28 de setembre, sobre creació i creixement d’empreses.

Mostrar formulari de contacte