Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova imatge de RàdioSeu a Internet amb motiu del 25è aniversari

Nova imatge de RàdioSeu a Internet amb motiu del 25è aniversari

La pàgina web renova el disseny i inclou nous serveis, com la votació de notícies Més de 2.500 persones consulten de forma habitual el nostre portal
Logo 25 anys
02/07/2010 10:52

RàdioSeu aprofita la commemoració dels seus 25 anys per presentar la renovació de la imatge de la seva plana web radioseu.cat. La presència a Internet de la nostra emissora canvia per modernitzar el seu disseny i afegir d’altres serveis, com ara la votació de les notícies. Pròximament també s’inclourà l’apartat de les notícies més llegides i els programes més escoltats de la graella de ‘ràdio a la carta’, que es prioritza a través de pestanyes d’accés pròpies.

Entre els apartats que s’afegeixen a la configuració de la pàgina també en destaca la programació de Cinemes Guiu, que a partir d’ara tindrà un apartat especial. Així mateix, es resituen els petits anuncis i es canvia la visualització de l’agenda. A més, el programa ‘Arxiu Obert’ tindrà un bloc propi amb els diferents pobles ordenats alfabèticament.

La pàgina web de RàdioSeu es va posar en marxa el mes de maig de 2007 i s’ha consolidat com una referència informativa a la Seu i l’Alt Urgell. Unes 2.500 persones la consulten de forma habitual i les visites mensuals diferents arriben a les 14.000 de mitjana durant aquest 2010. La mitjana d’usuaris diferents s’apropa als 9.000 en els primers mesos de l’any. Les planes vistes superen les 110.000 al mes i es registra una descàrrega de gairebé 10 gigues. L’aposta per les noves tecnologies s’ha ampliat al facebook on RàdioSeu compta amb 2.440 amics.

Arran de la irrupció a la xarxa, la nostra emissora també es pot escoltar en directe des de qualsevol lloc del món, en l’apartat “Escolta’ns en directe”. El servei d'estadístiques recull que el passat mes de juny van utiltizar aquest servei una mitjana de 80 usuaris per dia.

Mostrar formulari de contacte