Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova licitació de les obres de l'ascensor panoràmic del Parc del Segre

Nova licitació de les obres de l'ascensor panoràmic del Parc del Segre

L’Ajuntament vol tenir enllestida la infraestructura pel Campionat del Món d’Eslàlom d’Aigües Braves, que celebrarà el pròxim mes de setembre La instal.lació està pressupostada en més de 370.000 euros

Parc del Segre - Pont del canal d'aigües braves
Parc del Segre - Pont del canal d'aigües braves
22/10/2008 13:49

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha tret a licitació per segona vegada consecutiva la construcció d’un ascensor panoràmic al Parc del Segre, al costat de les escales de l’Adoberia. La convocatòria del mes de març de l’any passat va quedar deserta. Aquesta infraestructura ha d’eliminar el desnivell de 7,5 metres que separa l’equipament olímpic i el casc antic de la ciutat. El pressupost per a la construcció de l’ascensor és de més de 370.000 euros.

Segons ha manifestat l’alcalde urgellenc, Albert Batalla, la voluntat del projecte “és unir dos punts molt potents de la Seu, que estan molt a prop, però alhora se separen per un desnivell important”. I afegit: “L’ascensor permetrà superar barreres arquitectòniques i afavorir la mobilitat connectant el peu del carrer Major i el carrer Canonges amb el Parc del Segre”.

Gran part del finançament de l’obra provindrà de recursos externs, aportats per la Generalitat de Catalunya. Batalla ha expressat el seu desig que en aquesta ocasió el procés de licitació no quedi desert. En aquest sentit, ha assenyalat que “ara és un bon moment per assignar els treballs, ja que les empreses tenen més disponibilitat a causa de conjuntura econòmica actual”.

El nou ascensor panoràmic, projectat pels arquitectes Anna Vidal i Oriol Solanes, es vol tenir enllestit abans del Campionat del Món d’Eslàlom Aigües Braves que s’ha de celebrar a la Seu el mes de setembre de l’any que ve.

Mostrar formulari de contacte