Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova oferta de cursos d'UNED Sènior a la Seu

Nova oferta de cursos d'UNED Sènior a la Seu

Aquest semestre es podrà participar en classes setmanals de nutrició, intel·ligència emocional o bé astronomia Les inscripcions es poden fer durant aquesta setmana i les sessions començaran a partir del 24 de febrer
Centre Cultural 'Les Monges'
11/02/2015 10:56

La UNED de la Seu d'Urgell obre les inscripcions per a un nou programa de cursos UNED Sènior. L'activitat s'adreça bàsicament a persones adultes i gent gran amb ganes de seguir formant-se, si bé està oberta a tothom. La matrícula es pot tramitar fins aquest diumenge vinent, dia 15. Les classes començaran entre el 24 i el 26 de febrer.

De cara a aquest semestre, UNED Sènior proposa tres nous cursos. El primer és 'L'art de saber alimentar-se des de la ciència', a càrrec de Marc Gil. Les classes es faran els dimarts de les 5 a les 7 de la tarda i volen explicar la importància vital d'una bona nutrició per a la salut.

Els dimecres al matí s'oferirà el curs 'Psicologia i intel·ligència emocional', impartit per Teresa Jové i Roger Naudí, amb l'objectiu de millorar el benestar de les persones. L'horari serà de les 10 del matí a les 12 del migdia.

Finalment, Gustavo García dirigirà 'Astronomia: coneix l'univers', un apropament a les estrelles mitjançant explicacions, documentals i observació. S'hi podrà assistir els dijous de les 5 a les 7 de la tarda.

Les sessions són presencials i els cursos tenen una durada de 30 hores; és a dir, quinze setmanes. Per aprovar n'hi ha prou d'assistir al 80% de les classes.

Mostrar formulari de contacte