Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova recàrrega a les targetes menjador per a alumnes de l’Alt Urgell

Nova recàrrega a les targetes menjador per a alumnes de l’Alt Urgell

El Consell Comarcal hi ha afegit 80 euros per a cadascun dels 332 infants i joves amb beca. La nova quantitat correspon al període del 25 de maig al 21 de juny
Consell Comarcal de l’Alt Urgell
30/05/2020 11:10

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha informat que ha fet efectiva una nova recàrrega de les targetes d’alimentació per a alumnes de l’Alt Urgell amb plaça de menjador escolar. Cal recordar que aquest servei va restar aturat des de l’inici de l’estat d’alarma pel coronavirus, el 14 de març passat. 

En aquesta ocasió, i novament en coordinació amb el Govern català, l’ens comarcal hi ha fet una recàrrega de 80 euros a cadascuna de les 332 targetes per a estudiants alturgellencs. La quantitat correspon als últims 20 dies laborables del curs, de 25 de maig al 21 de juny. El Consell ho ha notificat mitjançant un SMS a totes les famílies, a les quals properament els informarà de com funcionaran les targetes quan s’acabi l’actual curs escolar 2019-2020. 

Tal com ja s’ha informat en anteriors ocasions, des del Consell recorden que aquest mitjà de pagament no requereix de PIN i que, en cas que el datàfon el demani, tan sols cal prémer la tecla verda. També subratllen que només es pot fer servir per comprar aliments considerats de primera necessitat, com poden ser verdura, fruita, ous, carn, peix, pasta, ous, cereals, llegums, làctics, xocolata i fruits secs. No està permès comprar-hi begudes ensucrades o alcohòliques. Per garantir que això es compleix, les famílies usuàries han  de guardar els tiquets de compra perquè posteriorment han de lliurar-los per mostrar que han destinat la compra als aliments previstos. 

Per a qualsevol incidència amb la targeta cal contactar amb l’entitat emissora, Caixabank, al telèfon 900 404090, tot esmentant el codi del mitjà de pagament (DE+número). I per qualsevol altre dubte, cal adreçar-se al Consell Comarcal (973 353112 o consell@alturgell.ddl.net).

Mostrar formulari de contacte