Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova temporada de cursos a l'espai d'arts escèniques La Fusteria

Nova temporada de cursos a l'espai d'arts escèniques La Fusteria

El centre urgellenc ofereix tallers de dansa, 'body ballet' i teatre per a diferents franges d'edat. Com a novetat, hi ha un curs de teatre per a infants de 5 a 7 anys

La Fusteria
La Fusteria
22/09/2016 11:55

L'espai d'arts escèniques La Fusteria estrena nova temporada amb una oferta de cursos plenament consolidada, que engloba el teatre i la dansa. Els tallers ja comencen aquest mes de setembre i les inscripcions estan obertes.

L'oferta inclou les propostes de Goig Dansa, amb cursos per a totes les edats, els dimarts i dijous. Per a infants de 8 a 12 anys es fa de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 de la tarda; per a joves a partir de 13 anys, de les 18.40 a les 8 del vespre; i per a majors de 16 anys, de les 8 a 2/4 de 9 del vespre. Com a novetat, també s'ensenya Body Ballet (preparació corporal per a la dansa), per a majors de 16 anys, els dilluns i dijous de 2/4 de 4 a 3/4 de 5 de la tarda.

Pel que fa al teatre, s'ofereix diversos grups en franges d'edat, sempre en horari de tarda-vespre i amb una o dues sessions setmanals. Per a infants de 8 a 12 anys, es fa els dilluns i dimecres a la tarda. Per a joves a partir de 13 anys hi ha dues opcions: els dimecres a les 4 de la tarda, i els dilluns i dimecres a les 18.40. Les sessions d'adults seran els dilluns a les 9 del vespre; i el grup estable de teatre, per a majors de 16 anys, serà a partir del mes de gener, els dimecres i divendres a 2/4 de 9, amb sessions de dues hores.

Finalment, una altra novetat és la creació d'un taller de teatre per als més menuts, concretament per a infants de 5 a 7 anys. Hi podran participar els divendres de les 6 a les 7 de la tarda.

Les inscripcions es poden fer al local de la fusteria, al carrer Mare Janer 56 de la Seu, o bé al correu o al telèfon 699300683.

Mostrar formulari de contacte