Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova torre de telecomunicacions a Montant de Tost

Nova torre de telecomunicacions a Montant de Tost

La instal.lació ha de garantir l'arribada de la banda ampla i la TDT al poble del municipi de Ribera d'Urgellet El pla Alt Urgell connecta ha de garantir les noves tecnologies per a tots els nuclis de població
TDT
12/05/2010 12:08

El Departament de Governació de la Generalitat, dins del pla Catalunya Connecta, ha procedit a la instal·lació d’una nova torre de telecomunicacions a Ribera d’Urgellet. La construcció consta d’una estructura metàl·lica de 20 metres d’altura i d’una caseta prefabricada, i és obra de l’empresa Cobra.

La nova torre donarà cobertura de Banda Ampla Rural (BAR) i televisió digital terrestre (TDT) al nucli de Montant de Tost.

L’Alt Urgell Connecta, que és el nom que rep el pla d’extensió dels serveis de comunicacions electròniques de la comarca, suposa una inversió de 7,3 milions d’euros i inclou un total de 104 actuacions com aquesta per dotar de telefonia mòbil, internet de banda ampla i TDT tots el nuclis de població de més de 50 habitants, i de més petits, atenent a les especificitats del territori.

Al mateix temps, es donarà cobertura de banda ampla i telefonia mòbil a tots els polígons industrials de l’Alt Urgell.

Mostrar formulari de contacte