Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Núria Vilarrubla i Guillermo Diez-Canedo, premiats a la Gala del Piragüisme

Núria Vilarrubla i Guillermo Diez-Canedo, premiats a la Gala del Piragüisme

En l'esdeveniment, que s'ha celebrat aquest dissabte a Madrid, Meritxell Rodríguez també ha rebut la insígnia olímpica del COE com a àrbitre internacional i el Cadí CK ha estat homenatjat pels seus 50 anys d'història

Premiats en la Gala del Piragüisme (Foto: Cadí CK)
Premiats en la Gala del Piragüisme (Foto: Cadí CK)
03/02/2020 19:55

La Federació Espanyola de Piragüisme ha celebrat aquest dissabte a l'auditori Alfredo Goyeneche del Comitè Olímpic Espanyol (COE), a Madrid, l'edició número 37 de la seva Gala anual, en la qual ha lliurat els premis corresponents a la temporada 2019 i ha presentat el Saló de la Fama, un espai creat per recollir el llegat dels 60 anys d'història que commemora l'entitat.

El president del COE, Alejandro Blanco, i el president de la Federació Internacional de Piragüisme, José Perurena, han estat presents en l'esdeveniment, en què hi han assistit 400 convidats.

Els premis de la temporada 2019 han estat en categoria sènior per a la urgellenca Núria Vilarrubla, subcampiona mundial per equips en C1 i sisena en C1, i el castellano-lleonès David Llorente, palista encara Sub-23, campió de món per equips en K1 i medalla de plata en K1. També s'ha atorgat el Trofeu José Montes com a millor entrenador a Guillermo Diez-Canedo. D'altra banda, Meritxell Rodríguez ha rebut la insígnia olímpica del COE com a àrbitre internacional i el Cadí CK ha estat homenatjat pels seus 50 anys d'història. 

Com a millor promesa júnior s'ha destacat Carla Frieiro i Pablo Sánchez, i com a millor promesa Sub-23 Klara Olazabal i Pablo Graña. Més premiats: https://bit.ly/2UiixeP

Mostrar formulari de contacte