Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Núria Vilarrubla i Mònica Doria, a les semifinals de C1F dels Mundials d'Eslàlom

Núria Vilarrubla i Mònica Doria, a les semifinals de C1F dels Mundials d'Eslàlom

En la mateixa categoria també s'ha classificat Klara Olazabal; i en K1M han passat el tall Joan Crespo, David Llorente i Samuel Hernanz. Laura Pellicer, Noemí Font i Ainhoa Lameiro han quedat eliminades. Aquest dissabte es disputaran les finals de C1M i K1F

27/09/2019 17:05

Núria Vilarrubla i Mònica Doria (Cadí CK) seran aquest diumenge a les semifinals de C1 femení dels Campionats del Món de Canoa Eslàlom, al Parc Olímpic del Segre, on aquest divendres s’ha completat la fase classificatòria. Per l’equip espanyol, quatre palistes més també han aconseguit el passi: Joan Crespo (Santiagotarrak), David Llorente (Río Eresma), Samuel Hernanz (Atlético) i Klara Olazabal (Santiagotarrak).

En C1F, Vilarrubla n’ha tingut prou amb un 10è lloc (110.25) per assegurar-se la classificació a la primera mànega. El mateix ha passat amb Olazabal, que ha estat 16a (112.27).

Per l’equip d’Andorra, Doria ha quedat 53a després de saltar-se una porta, però a la repesca ha fet el 3r millor temps (112.44) i també s’ha classificat. Les altres dues representants andorranes, també membres del Cadí, han quedat eliminades. Laura Pellicer ha fet un 54è lloc a la primera mànega i un 44a a la segona, amb un millor temps de 172.14. I Noemí Font ha estat 65a la primera baixada i (303.01) i 46a a la segona. Tampoc no ha aconseguit el passi la gallega Ainhoa Lameiro (Penedo), amb un 50è lloc a l’inici i un 19è a la repesca (121.22). L’australiana Jessica Fox ha marcat el millor temps (105.87), amb uns dos segons de diferència sobre les britàniques Mallory Franklin i Kimberley Woods.

A la competició de K1 masculí, l’equip estatal ha fet el ple sense haver d’esperar a la segona ronda. Joan Crespo ha fet un 7è lloc amb un dels millors temps (89.50), seguit de prop per David Llorente, 9è (89.72), mentre que Samuel Hernanz ha quedat 27è (92.63). El líder de la jornada ha estat l’eslovac Jakub Grigar (86.93), seguit del britànic Joseph Clarke i l’italià Giovanni de Gennaro.

Descens C2

Aquest divendres, a la tarda, també s'ha fet les classificatòries de C2 corresponents als Mundials de Descens Esprint. A nivell masculí, el millor temps ha estat per a dues llegendes de l'eslàlom: els germans Pavol i Peter Hochschorner (tricampions olímpics i 6 vegades campions mundials), que amb 40 anys segueixen al màxim nivell. Els canoistes eslovacs han baixat el canal del Parc del Segre en menys d'un minut (57.78), per davant dels francesos Santamaria i Dazeur (actuals números 1 del rànquing mundial).

A la repesca, Alan Padilla i Xavier Miralles (Sícoris) han fet un 9è lloc (66.39), i els també lleidatans Arnau Morancho i Germán Giménez han quedat 12ens, just per darrera de Rodrigo Ramos i Manuel Freire. Totes tres embarcacions de l'equip espanyol han quedat eliminades.

En categoria femenina, el millor temps ha estat per a les franceses Elsa Gaubert i Margot Beziat (65.68), seguides de les txeques Marie Nemcova i Tereza Kneblova.

L'hora de la veritat

Aquest dissabte ja es coneixeran els primers campions del món individuals d’eslàlom d'aquest 2019. A les 9 del matí començarà la semifinal de C1 masculí, amb la presència de Miquel Travé, Ander Elosegi i Luis Fernández. I a les 10, la de K1 femení, amb Maialen Chourraut, Marta Martínez, Mònica Doria i Laia Sorribes. Les finals d’ambdues categories seran a partir de les 12 del migdia.

A la tarda, a partir de les 5, hi haurà totes les finals del Mundial de Descens Esprint.

  • Núria Vilarrubla (dreta), amb Klara Olazabal i Ainhoa Lameiro
    Núria Vilarrubla (dreta), amb Klara Olazabal i Ainhoa Lameiro
  • David Llorente, Samuel Hernanz i Joan Crespo
    David Llorente, Samuel Hernanz i Joan Crespo

Mostrar formulari de contacte