Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obert a la Seu el termini per accedir a les subvencions per als nous autonòms

Obert a la Seu el termini per accedir a les subvencions per als nous autonòms

Les sol·licituds es poden presentar a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament urgellenc. Els ajuts compten amb una partida pressupostària de 10.400 euros
La Seu Emprèn
01/03/2019 17:35

A partir d’aquest divendres, 1 de març, ja es poden presentar les sol·licituds per accedir a les subvencions adreçades a les persones que s’estableixin com a autònoms durant el 2019. El termini de la nova convocatòria s’allargarà fins al 15 de desembre, o fins que s’exhaureixi la partida pressupostària, que està fixada en 10.400 euros.

Els interessats poden obtenir el formulari a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) o bé a través del web municipal www.laseu.cat. Posteriorment, caldrà presentar la sol·licitud presencialment a la mateixa OAC de l’Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Els ajuts s’adrecen a persones desocupades o en situació d’atur que es donin d’alta d’autònoms durant el 2019, i a les persones assalariades amb jornada igual o inferior al 50 per cent que es donin d’alta d’autònoms enguany a partir de l’1 de gener. Caldrà que estiguin empadronades a la ciutat des de 6 mesos abans de l’1 de gener o bé que demostrin un empadronament anterior de com a mínim 5 anys consecutius.

Cal remarcar que les subvencions també incorporen la possibilitat d’acollir-s'hi encara que es treballi per compte aliè. En aquest cas, però, només s’hi podrà accedir quan es treballi, com a màxim, a mitja jornada per una altra persona.

Foment de l'ocupació i l'emprenedoria

El programa de subvencions per als emprenedors que s’estableixen com a autònoms ha atorgat en els darrers set anys, des de 2012 a 2018, un total de  38.400 euros entre un total de 62 sol·licitants. Els ajuts tenen com a objectiu fomentar l’ocupació i l’emprenedoria a la Seu d’Urgell.

Mostrar formulari de contacte