Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obert el període per sol·licitar ajuts per a una diagnosi dels comerços de la Seu

Obert el període per sol·licitar ajuts per a una diagnosi dels comerços de la Seu

L'assessorament el durà a terme la Cambra de Comerç de Lleida. Un tècnic avaluarà la presentació, el màrqueting i l'organització de les botigues que s'inscriguin en la campanya

Carrer Major de la Seu
Carrer Major de la Seu
14/07/2017 18:19

Els establiments comercials de la Seu d'Urgell poden adherir-se des d'aquest dimecres, 12 de juliol, a la campanya d'assessorament gratuït per al comerç minorista que ofereix la Cambra de Comerç de Lleida. Un tècnic especialista farà una diagnosi in situ de les botigues urgellenques que s'hi inscriguin. Entre d'altres aspectes s'avaluarà la presentació, el màrqueting i l'organització dels locals.

La petició s'ha de fer arribar a . En el moment de l'assessorament caldrà lliurar una fotocòpia compulsada del DNI, així com el full de la sol·licitud. També caldrà acreditar que s'està al corrent dels pagaments a l'Agència Tributària i a la Seguretat Social. El criteri de selecció de la concessió de l'ajut, que té d'àmbit tota la demarcació de Lleida, serà per ordre d'inscripció.

L'objectiu de la cambra lleidatana és fer del comerç "una activitat competitiva i vertebradora del territori". En aquest sentit, el servei es planteja com un instrument per avaluar quins són els potencials del sector comercial i aportar-hi valor afegit. Igualment, la tasca de l'entitat és detectar els problemes i deficiències dels establiments i treballar conjuntament per trobar-hi solucions.

El passat 5 de juny el CETAP-Telecentre ja va acollir la sessió formativa 'Com millorar la rendibilitat del teu comerç', a càrrec de Blanca Siurana, de la Cambra de Comerç de Lleida. La xerrada va explicar aquesta línia d'ajuts per als comerciants urgellencs.

Mostrar formulari de contacte