Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obert el termini de preinscripció als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística

Obert el termini de preinscripció als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística

S'ofereixen places per assolir el nivell Elemental, Intermedi, Suficiència o D Els antics alumnes es poden matricular el 12 i 13 de setembre

Cursos de català CPNL - Nivells
Cursos de català CPNL - Nivells
05/08/2013 18:25

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) té obert fins al 14 de setembre el termini de preinscripció de nou alumnat als cursos de català semipresencials de nivell Elemental, Intermedi, Suficiència i D.

Els tràmits es poden dur a terme a través d'internet o bé presencialment al Servei Comarcal de Català, ubicat a l'edifici de les Monges. Per a més informació cal trucar al telèfon 973 35 52 48 o bé enviar un correu electrònic a alturgell@cpnl.cat.

L'assignació de places per a l'alumnat nou es farà el 16 de setembre. Els interessats hauran de consultar el web del CPNL per saber el dia i l'hora de la matriculació. Les persones que no puguin acreditar el nivell hauran de presentar-se a una prova de col.locació, que també assignarà el Servei de Català.

D'altra banda, els antics alumnes del cursos de català oficials es podran matricular els dies 12 i 13 de setembre, de 9 a 14 h.

Mostrar formulari de contacte