Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obert el termini d'inscripcions per a un curs de Creació i Gestió d'Empreses Innovadores

Obert el termini d'inscripcions per a un curs de Creació i Gestió d'Empreses Innovadores

La proposta va adreçada als emprenedors alturgellencs És el primer seminari que organitza el CEEI Lleida-Alt Urgell des de la seva implantació
Viver d'empreses - Signatura conveni
27/08/2009 14:13

La Delegació del Centre Europeu d’Empreses i Innovació de l’Alt Urgell (CEEI Lleida Alt Urgell) realitzarà els dies 9, 10, 16 i 17 de setembre a la Seu un seminari adreçat als emprenedors de la comarca. L'objectiu del curs és "donar les eines per a la creació i gestió d’empreses innovadores".

El temari consta principalment de la redacció d’un pla d’empresa, l'estudi de la viabilitat dels projectes, l'elaboració d'un pla econòmic i financer, la innovació en màrqueting i comercialització, la innovació en la gestió de les persones, en productes i processos i, finalment, la innovació en la gestió i el finançament. Durant el curs es facilitarà a tots els participants documentació relacionada amb el programa, elaborada pel Centre Europeu d’Empreses i Innovació.

El seminari serà impartit per professors experts en la matèria, d’entre els quals destaca José Mª Alonso, professor de la Universitat de Lleida, o Carles Rivadulla, professor de la Universitat Oberta de Catalunya i de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El curs, totalment gratuït, tindrà lloc de les 17.00 hores a les 21.00 hores al Telecentre, ubicat a l'edifici de 'Les Monges'. Les inscripcions s’han de realitzar a través del web www.ceeilleida.com a bé per telèfon al 973 221 119. La proposta està organitzada pel CEEI Lleida Alt Urgell amb la col·laboració del Telecentre de l’Alt Urgell, el Consell Comarcal i l’Ajuntament de la Seu.

Aquest seminari serà el primer que organitza el CEEI Lleida Alt Urgell després de la seva implantació a la nostra comarca. El febrer d’enguany, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Ajuntament de la Seu i la Diputació de Lleida van signar el conveni que permetia incorporar el viver d’empreses, situat al Telecentre de l’edifici les Monges, a la xarxa del Centre Europeu d’empreses i Innovació (CEEI Lleida). L'acord també contemplava l'obertura d'una delegació d’aquest centre empresarial i d’innovació tecnològica a la nostra comarca, així com l’existència d’un catàleg de serveis adreçats als sector empresarial i als emprenedores i emprenedores alturgellencs.

Mostrar formulari de contacte