Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obert el termini per a la sol·licitud dels ajuts de menjador escolar a l’Alt Urgell

Obert el termini per a la sol·licitud dels ajuts de menjador escolar a l’Alt Urgell

Les instàncies per accedir a les beques del curs 2016-2017 es podran presentar al Consell Comarcal de l'Alt Urgell fins al 20 de juny
Menjadors escolars a l'Alt Urgell (Logo: CCAU)
20/05/2016 17:45

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds per a la percepció d’ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2016-2017. Les beques, que s’atorgaran per raons econòmiques, socials o geogràfiques, van adreçades a alumnes escolaritzats als centres públics i privats concertats del municipi de residència i que cursin l’ensenyament obligatori o el segon cicle d’educació infantil. Les peticions es podran presentar al Consell Comarcal fins al pròxim dia 20 de juny.

Una de les novetats de la convocatòria d’enguany és que les sol·licituds, a més de presencialment, també es poden tramitar telemàticament a través de la seu electrònica del Consell Comarcal. Un altre canvi és que ara només caldrà presentar una instància per família, en lloc d’una per alumne, com s’havia de fer en els cursos anteriors. En la mateixa línia de simplificació dels tràmits, si la documentació que s’ha d’adjuntar és idèntica a la del curs passat, no caldrà tornar a presentarla. Tanmateix, la instància de sol·licitud sí que s’ha de complementar i presentar.

Consulta prèvia

El servei d’Ensenyament del Consell Comarcal ofereix la possibilitat de demanar hora per revisar la sol·licitud abans de presentar-la. Les bases dels ajuts es poden consultar a la pàgina web del Consell Comarcal (www.alturgell.cat) o bé personalment a la mateixa seu de la institució.

Segons informa el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, en les bases apareixen especificats els requisits per accedir als ajuts, la documentació que ha d’acompanyar a la sol·licitud, els criteris que s’empraran a l’hora de concedir els ajuts i la quantia d’aquests, entre altres qüestions.

Mostrar formulari de contacte