Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / S'obre el termini per a la sol·licitud dels ajuts de menjador escolar a l'Alt Urgell per al curs 2024-2025

S'obre el termini per a la sol·licitud dels ajuts de menjador escolar a l'Alt Urgell per al curs 2024-2025

Les peticions es podran fer arribar de forma telemàtica al Consell Comarcal fins al dijous 21 de juny. Les beques s'atorgaran per raons econòmiques, socials o geogràfiques

Obert el termini per a les beques de menjador escolar
Obert el termini per a les beques de menjador escolar
27/05/2024 14:20

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell (CCAU) obrirà aquest dimarts, 28 de maig, el termini de presentació de sol·licituds per accedir als ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2024-2025. Les beques, que s’atorgaran per raons econòmiques, socials o geogràfiques, s'adrecen a alumnes escolaritzats dins del municipi de residència, que cursin l’ensenyament obligatori o el segon cicle d’educació infantil, i que estiguin matriculats als centres públics o privats concertats de la comarca.

Les peticions es podran fer arribar de forma telemàtica al Consell Comarcal fins al dijous 21 de juny, a través de la seu electrònica de l'ens. A la web del CCAU es podrà trobar un manual per fer el tràmit. En el cas que no es pugui realitzar, la sol·licitud es podrà presentar presencialment amb la instància degudament emplenada i signada, i la documentació necessària. Per resoldre qualsevol dubte, es pot trucar al 973 353 112 o bé escriure un correu electrònic a .

Les bases dels ajuts es poden consultar a la pàgina web del Consell Comarcal de l'Alt Urgell. En aquestes bases apareixen especificats els requisits per accedir a les beques, la documentació que ha d’acompanyar la sol·licitud, els criteris que s’empraran a l’hora de concedir les subvencions i la seva quantia, entre altres qüestions.

Per a sol·licituds del transport i menjador escolar obligatori les famílies no hauran de fer el tràmit d’alta o renovació del servei en format paper, ja que els centres educatius i el Consell Comarcal se n'encarregaran. Les famílies han de tenir en compte que sempre han de comunicar els canvis de domicili al centre educatiu. D'altra banda, cal informar també de les separacions d’unitats familiars al servei d’Ensenyament del Consell Comarcal per poder assignar una o dues parades de transport als alumnes, entre d’altres circumstàncies. Per al curs vinent, el transport escolar continuarà tenint una parada de transport determinada i un seient assignat, fet que suposarà que no serà possible canviar sense una justificació.

Mostrar formulari de contacte