Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obert el termini per accedir a cinc habitatges protegits de la Seu

Obert el termini per accedir a cinc habitatges protegits de la Seu

Quatre dels pisos, a la plaça del Carme, són de lloguer per a menors de 35 anys El cinquè, al carrer Monturull, és de lloguer amb opció de compra i sense límit d'edat

Plaça del Carme
Plaça del Carme
21/12/2011 16:28

Fins al 27 de desembre es poden fer arribar les sol·licituds per al procés d'adjudicació de cinc habitatges de protecció oficial de la Seu d'Urgell. Quatre pisos són de lloguer per a menors de 35 anys, a la plaça del Carme. El cinquè, de lloguer amb opció de compra, és al carrer Monturull i està destinat a la població en general.

Les sol·licituds s'han de tramitar a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, al recinte del centre cívic l'Escorxador, d'11 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre. Els interessats podran rebre tot tipus d'informació d'ambdues promocions.

Els habitatges del número 1 de la plaça del Carme consten d'un dormitori amb una superfície útil que oscil·la entre els 32 i els 58 metres quadrats. Els contractes de lloguer es regiran per la Llei d'Arrendaments Urbans i per la normativa d'habitatges de protecció oficial.

Pel que fa al pis del carrer Monturull número 36, consta de dos dormitoris, amb una superfície útil total de 53,72 m2. L'adjudicatari formalitzarà un contracte d'arrendament per un termini de 10 anys, amb una opció de compra, i la plaça d'aparcament vinculada durant la vigència del contracte.

El sorteig es realitzarà una vegada s'hagi tancat la convocatòria de presentació de sol·licituds. No es tindrà en compte l'ordre del registre. Les persones que no aconsegueix un d'aquest pisos restaran en llista d'espera per a propers habitatges que quedin buits.

Mostrar formulari de contacte