Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obert el termini per accedir als ajuts a autònoms a la Seu

Obert el termini per accedir als ajuts a autònoms a la Seu

La sol·licitud es pot presentar des d'aquest dijous a l'OAC de l’Ajuntament urgellenc. Les subvencions compten amb una partida pressupostària de 10.400 euros

Ajuntament de la Seu d'Urgell
Ajuntament de la Seu d'Urgell
01/03/2018 16:30

Des d'aquest dijous, 1 de març, ja es poden presentar les sol·licituds per poder accedir a les subvencions adreçades a aquelles persones que s’estableixin com a autònoms durant el 2018. El termini d’aquesta nova convocatòria s’allargarà fins el 15 de desembre, o fins que s’exhaureixi la partida pressupostària que està fixada en 10.400 euros.

Les persones que hi estiguin interessades poden obtenir la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o bé a través del web municipal www.laseu.cat i, posteriorment, presentar-la presencialment a l’OAC de l’Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Poden accedir a aquests ajuts les persones desocupades o en situació d’atur que es donin d’alta d’autònoms al 2018; i les persones assalariades amb jornada igual o inferior al 50% de la jornada complerta que es donin d’alta d’autònoms al 2018 a partir de l’1 de gener d’aquest any i que estiguin empadronades a la ciutat des de 6 mesos abans de l’1 de gener o que demostrin un històric d’empadronament de mínim 5 anys consecutius.

Aquestes subvencions també incorporen la possibilitat d’acollir-s'hi encara que es treballi per compte aliè. En aquest cas, però, només s’hi podrà accedir quan es treballi, com a màxim, a mitja jornada per compte d’altri.

El programa de subvencions per a persones que s’estableixin com a autònoms ha atorgat els darrers sis anys, des de 2012 a 2017, 28.400 euros a un total de 49 autònoms. Aquests ajuts tenen com a objectiu fomentar l’ocupació i l’emprenedoria a la Seu d’Urgell.

Mostrar formulari de contacte