Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obert el termini per participar en el 13è Concurs de Fotografia d'Organyà

Obert el termini per participar en el 13è Concurs de Fotografia d'Organyà

Les obres es poden presentar fins al 21 de juny. La imatge guanyadora rebrà un premi de 300 euros
Concurs de Fotografia d'Organyà
17/06/2020 18:35

El termini per participar en el 13è Concurs de Fotografia d'Organyà ja és obert. Al certamen hi poden prendre part les persones majors de 16 anys, que han de presentar imatges inèdites que expressin la seva visió patrimonial i cultural de la vila de les Homilies. Amb les obres presentades es farà una exposició virtual, que es penjarà a les xarxes.

Les propostes es poden fer arribar fins al 21 de juny al correu electrònic . El veredicte del jurat es farà públic el 25 de juny i el diploma i el xec s'entregaran el dissabte 5 de setembre, durant l'acte de lliurament dels Premis Literaris Homilies d'Organyà.

La inscripció és totalment gratuïta. La fotografia guanyadora, que es premiarà amb 300 euros, esdevindrà la imatge de la Festa Major i de la Fira del Llibre del Llibre del Pirineu.

Valoracions

El jurat estarà format per persones relacionades amb el món de la fotografia i de les institucions. La valoració tindrà en compte l'originalitat de la proposta; la composició, l’impacte visual i la claredat del missatge, i l’ús d’elements relacionats amb el territori, la seva cultura i la seva iconografia.

Format

Pel que fa al format i presentació, les imatges hauran de ser en color i en format .jpg. Cadascuna de les fotografies no podrà superar els 5 Mb i no es podran presentar més de 4 fotografies per persona.

Mostrar formulari de contacte