Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obert el termini per presentar comunicacions al XIIè Col·loqui Internacional d'Estudis Transpirinencs

Obert el termini per presentar comunicacions al XIIè Col·loqui Internacional d'Estudis Transpirinencs

La temàtica se centrarà en els pobles abandonats. La iniciativa, que tindrà lloc l'1, 2 i 3 d'octubre a Sant Joan de les Abadesses, compta amb la implicació de l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell

Col·loqui Internacional d'Estudis Transpirinencs
Col·loqui Internacional d'Estudis Transpirinencs
10/02/2021 19:55

L'1, 2 i 3 d'octubre se celebrarà a Sant Joan de les Abadesses el XIIè Col·loqui Internacional d'Estudis Transpirinencs, amb el títol "Pobles abandonats i eficiència territorial". La temàtica d'aquesta edició, en continuïtat amb la que es va celebrar l'any 2019 a la Seu d'Urgell, se centrarà en els pobles abandonats, incidint en els conflictes i les decisions territorials que han condicionat el present de molts espais i unitats poblacionals.

La jornada, en què hi participa l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell, es dividirà en tres àmbits: Conflictes, (Re)ordenació territorial i poblament, i Dinamització i àrees d'influència. Les persones interessades en presentar-hi alguna comunicació poden enviar el resum corresponent, abans del 15 de juliol, al correu electrònic .

El Col·loqui està organitzat pel Centre d'Estudis Comarcals del Ripollès, la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana, l'Institut per al Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran, el Centre d'Estudis Ribagorçans, l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell, la Societat Andorrana de Ciències i l'Institut Ramon Muntaner.

Mostrar formulari de contacte