Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obert el termini per sol·licitar subvenció per a la realització d’activitats juvenils a l’Alt Urgell

Obert el termini per sol·licitar subvenció per a la realització d’activitats juvenils a l’Alt Urgell

Les entitats inscrites als registres de la Generalitat poden demanar l'ajut fins al 30 d'octubre. La instància està disponible a la seu electrònica del Consell Comarcal

Subvencions per a activitats juvenils
Subvencions per a activitats juvenils
27/07/2020 14:20

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell  (OJAU) ha convocat una subvenció per a entitats de l’Alt Urgell que hagin realitzat o promogut activitats per a joves l’any 2020. La subvenció està orientada a associacions registrades al cens d’entitats juvenils de la Generalitat i a entitats sense ànim lucratiu inscrites al Registre d’Associacions de la Generalitat.

L’OJAU ha impulsat la convocatòria d’ajuts, per tercer any consecutiu, per tal de fomentar la participació, com també per promoure l’associacionisme, augmentar l’oferta d’eines i recursos d’associacions juvenils i fomentar la interlocució entre els joves i l’administració.

Enguany, l’import màxim de la subvenció s’ha fixat en un 90% de les despeses corresponents a la realització de l’activitat, quantia fixada  en un màxim de 1.000 euros. Les  sol·licituds s’hauran de presentar mitjançant una instància genèrica, disponible a la seu electrònica del Consell Comarcal de l’Alt Urgell fins al dia 30 d’octubre.  

Les bases de la convocatòria es poden consultar al Butlletí Oficial (BOP) de la Diputació de Lleida.

Mostrar formulari de contacte