Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Oberta al públic la zona de jocs infantils de la nova plaça del Camp del Codina

Oberta al públic la zona de jocs infantils de la nova plaça del Camp del Codina

Amb aquest nou equipament, la Seu disposa d'un total de 17 places amb zones d'esbarjo infantil El nou equipament servirà per millorar la qualitat de vida de les famílies que viuen a l'Eixample
Plaça del Codina - Zona de jocs infantils
10/10/2011 14:46

La zona de jocs infantils de la nova plaça del Camp del Codina de la Seu d'Urgell s'ha obert al públic aquest cap de setmana. L'espai per a la canalla, que completa les obres del nou equipament públic, disposa de tres elements: dos per a nens i nenes de 2 a 6 anys, i 1 per a la franja d'edat dels 6 als 12 anys.

La nova oferta infantil servirà per millorar la qualitat de vida de les famílies urgellenques i, en aquest cas, de les persones que viuen a l'Eixample.

Cal recordar que la Seu compta des del passat mes d'agost amb la nova plaça del Codina, que es troba situada entre els carrers de l'Orri (al nord), Llorenç Tomàs i Costa (a l'est) i el carrer Mare Janer (al sud). La zona té una superfície de 4.231 m2 i està urbanitzada entre dos edificis plurifamiliars.

L’espai compta amb un passeig central per als vianants, que el travessa de dalt a baix, de prop de 9 metres d'amplada i d'una llargada de 90 metres, conformant l'eix de circulació per poder-hi passejar a peu. També disposa d'ajardinament (bedoll i mèlia), bancs per seure, així com una làmina d'aigua estable.

A l'entrada sud de la plaça del Camp del Codina, s'hi pot trobar una escultura. Es tracta d'una pedra original de l'antic molí d'oli que es trobava ubicat en els terrenys de l'actual plaça.

Amb aquest nou equipament, la Seu disposa d'un total de 17 places amb zones d'esbarjo infantil.

Mostrar formulari de contacte