Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Oberta la convocatòria de subvencions de l'IDAPA per l'any 2019

Oberta la convocatòria de subvencions de l'IDAPA per l'any 2019

Els ajuts, que ascendeixen a 180.000 euros, els poden sol·licitar els ens locals i les associacions amb domicili social a l'àmbit territorial de l'Alt Pirineu i Aran
IDAPA
03/07/2019 12:16

Aquest dimarts s'ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la convocatòria de subvencions destinades al desenvolupament local i la promoció del patrimoni cultural de l'Alt Pirineu i Aran per a l'any 2019, gestionades per l'IDAPA. Els ajuts tenen com a objectiu impulsar el desenvolupament dels diferents sectors d'activitat de les comarques de l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d'Aran.

L'IDAPA treballa per tal de donar a conèixer els trets d'identitat d'aquestes zones de muntanya i impulsar polítiques de desenvolupament socioeconòmic. Poden optar a les subvencions els ens locals i les associacions amb domicili social a l'àmbit territorial de l'Alt Pirineu i Aran.

Poden ser objecte de subvenció les accions destinades a l'organització de fires i activitats que promoguin el desenvolupament local; l'organització d'activitats formatives o lúdiques que incideixin en la promoció del patrimoni cultural, o bé l'edició de publicacions de caràcter cultural, socioeconòmic i científic.

La línia d'ajuts està dotada en 180.000 € i seran susceptibles de ser subvencionades les activitats realitzades entre 1 de gener i el 31 de desembre de 2018.

Mostrar formulari de contacte