Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Oberta la matrícula per a la Universitat d'Estiu de la UdL a la Seu d'Urgell

Oberta la matrícula per a la Universitat d'Estiu de la UdL a la Seu d'Urgell

Enguany s'ofereix set cursos, entre els quals un sobre aigües subterrànies als Pirineus i un de matemàtiques dirigit per Alexandra Meya. Les inscripcions romanen obertes mentre hi hagi places disponibles

Universitat d'Estiu de la UdL
Universitat d'Estiu de la UdL
11/06/2019 11:30

La Universitat d'Estiu de la Universitat de Lleida (UdL) manté oberta la matrícula per als cursos programats a la Seu d'Urgell en l'edició d'enguany. El tràmit es pot fer a través del correu estiu@udl.cat, al telèfon 973 703390 o bé a la butlleta disponible al web http://estiu.udl.cat, La inscripció és oberta mentre hi hagi places disponibles, fins a un dia abans de l'inici de cada curs.

Enguany la Seu acollirà, del 15 al 19 de juliol, set cursos d'estiu de la UdL, alguns d'ells amb temàtiques vinculades al territori. És el cas del curs Els camins de les aigües subterrànies als Pirineus Centrals. On, com i per què, coordinat per Josep M. Masich. També hi ha novament un curs vinculat al Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), enguany dedicat a la música en temps de Napoleó, a càrrec de Màrius Bernadó, del 17 al 19 de juliol. Aquesta formació inclou l'assistència a un concert del festival.

D'altra banda, Alexandra Meya Escofet, professora del Servei Educatiu Alt Urgell-Cerdanya, dirigirà el curs Matemàtiques manipulatives a Primària, de 20 hores i programat del 15 al 17 de juliol.

El programa de la UdL a la capital de l'Alt Urgell també ofereix els cursos Iniciació a l'escriptura teatral: taller de sàtira social (coordinat per Emili Baldellou); La fotografia i l'univers de les òptiques. Teoria i pràctica (amb la fotògrafa Araceli Merino); L'art de la productivitat sense estrès (amb l'enginyer de forest i coach Jorge Mercader); i Aproximació a la Pedagogia Sistèmica. Obrint el cor i la mirada per poder educar, curs dirigit per la logopeda Teresa Raventós i el formador Carles Parellada.

Mostrar formulari de contacte