Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Oberta la preinscripció als nous estudis virtuals de la Universitat d'Andorra

Oberta la preinscripció als nous estudis virtuals de la Universitat d'Andorra

Els títols estan adaptats al Pla Bolonya i poden ser reconeguts a l'Estat espanyol
12/12/2011 17:42

Fins el 24 de gener, la Universitat d'Andorra té oberta la preinscripció per als estudis virtuals de bàtxelor (primer cicle) en Administració d’empreses, Dret, Humanitats i Informàtica. Al mateix temps també s’ha obert la preinscripció als nous bàtxelors en Comunicació i en Llengua catalana, pendents de l’aprovació oficial del pla d’estudis.

Es tracta de titulacions plenament adaptades a l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES), que obren la porta, a més, a una doble titulació. En virtut del conveni amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), els estudiants de l’UdA poden obtenir el títol oficial de grau de l’Estat espanyol amb la superació de 60 crèdits addicionals.

D’altra banda, l’UdA també ofereix per al nou any tres cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra que es poden cursar individualment: Constitució i altres fonts del dret andorrà, Dret públic d’Andorra i Patrimoni cultural d’Andorra. La matrícula per a aquestes tres propostes es mantindrà oberta fins el 19 de febrer.

Totes les preinscripcions s’han de fer al web www.uda.ad. Les formacions començaran el mes de febrer.

Mostrar formulari de contacte