Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Oberta la preinscripció pel nou curs de l'EOI de la Seu d'Urgell

Oberta la preinscripció pel nou curs de l'EOI de la Seu d'Urgell

El centre urgellenc ofereix cursos presencials i semipresencials d'anglès i francès, a més de classes flexibilitzades o d'actualització. Els tests de nivell per a nous alumnes ja es poden dur a terme

Nou curs de l'EOI
Nou curs de l'EOI
01/09/2021 11:05

L'Escola Oficial d'Idiomes de la Seu d'Urgell ja té oberta la preinscripció pel nou curs 2021-2022. La sol·licitud es pot presentar per internet (www.eoilaseu.cat) fins aquest divendres o presencialment divendres al centre urgellenc, ubicat al carrer Capdevila.

Fins al 3 de setembre, es pot fer el test de nivell d'anglès de cara a formalitzar la matrícula. Pel que fa a francès, a la Seu es podrà fer el 7 i 8 de setembre; i a la delegació de Puigcerdà, el 9 de setembre.

L'EOI urgellenca ofereix un any més cursos presencials o semipresencials per obtenir el certificat oficial en diversos nivells d'anglès (A1, A2, B1, B2.1 i B2.2) i de francès (B1, B2.1 i B2.2). Actualment el centre formatiu també organitza cursos d'actualització de coneixements i cursos flexibilitzats de francès, en els nivells A1b i A2b.

Pels docents no universitaris que vulguin fer un curs, es disposa del programa PIA+, que permet gaudir d'una devolució en l'import base de la matrícula. D'altra banda, pels estudiants que al seu institut cursen una llengua estrangera diferent a l'escollida a l'EOI, hi ha bonificacions de fins al 50%.

L'EOI de la Seu és al carrer Capdevila 29, a l'edifici del Centre Cultural Les Monges. També se'n pot demanar informació al telèfon 973 35 44 46.

Mostrar formulari de contacte