Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obertes les inscripcions a les activitats de la Mobile Week a la Seu d'Urgell

Obertes les inscripcions a les activitats de la Mobile Week a la Seu d'Urgell

El programa inclou conferències, tallers i activitats del 9 a l'11 de juliol, sota el lema 'Tecnologia per a la ciutadania'. L'esdeveniment s'adreça a tots els públics
Mobile Week a la Seu d'Urgell
17/06/2021 13:20

Ja s'han obert les inscripcions a les activitats de la Mobile Week a la Seu d'Urgell. El programa inclou conferències, tallers i activitats del 9 a l'11 de juliol, sota el lema 'Tecnologia per a la ciutadania'. L'esdeveniment compta amb una programació amb diferents temàtiques, adreçada a tot tipus de públic, des d’infants a gent gran, famílies i persones amb necessitats funcionals, així com a professionals del sector i a empreses.

En total s'ofereixen 17 activitats gratuïtes i hi haurà 16 conferenciants experts. Hi ha més de 565 places disponibles, que es poden reservar a través de l'enllaç https://mweek.com/

La proposta començarà divendres 9 de juliol amb la 1a Trobada empresarial: Networking+Empresa, que tindrà lloc a partir de les nou matí al CETAP. En aquesta primera jornada hi haurà un total de 3 diàlegs ('Ciberseguretat a l’empresa', 'R+D+I, aposta per les TIC' i 'Tecnologia 5G'), i 2 tallers ('Ecoturisme urbà amb codis QR' i 'Robòtica educativa').

Dissabte 10 i diumenge 11 de juliol, la Mobile Week La Seu d’Urgell tindrà lloc íntegrament a la Sala de Sant Domènec. Dissabte a les deu del matí tindrà lloc el diàleg inaugural, que anirà a càrrec de David Aguilar, el protagonista del documental 'Mr. Hand Solo', el jove andorrà amb arrels a la Seu d’Urgell que es va construir una pròtesi amb peces de Lego. En acabar, es realitzarà un breu taller de construcció amb peces de LEGO. A la nit, es projectarà el documental a la plaça dels Oms.

Durant la jornada de dissabte tindran lloc també dos tallers sobre drons educatius, dues rutes ecoturístiques i sobre la Seu Medieval amb codis QR i el diàleg sobre l’aplicació de les tecnologies de drons i sensòriques a zones de muntanya.

Diumenge 11 de juliol, darrera jornada de la Mobile Week la Seu d’Urgell, es portarà a terme un taller sobre robòtica educativa i els diàlegs: 'La tecnologia 3D aplicada a la Medicina' i 'Practicar hàbits cibersaludables en el dia a dia'.

Clourà la Mobile Week la Seu d’Urgell el diàleg 'Tecnologia 5G: oportunitats per l’Alt Urgell', amb Eduard Martín, director del Programa 5G de la Fundació Mobile World Capital.

18 seus de la Mobile Week Catalunya

La Seu d’Urgell és una de les 18 ciutats que acullen aquest any la Mobile Week Catalunya, i l’única de l’Alt Pirineu i Aran.

La Mobile Week és una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l'IDAPA i l'Ajuntament de la Seu d’Urgell, i el suport de Caixa Bank i Estrella Damm. Compta amb 10 partners.