Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obertes les inscripcions a les activitats esportives de la Festa Major de la Seu

Obertes les inscripcions a les activitats esportives de la Festa Major de la Seu

El tràmit, tant per a les proves individuals com d’equips, es pot fer a l’oficina del Palau d’Esports. El programa, amb més d'una vintena d'activitats, inclou un acte de reconeixement als esportistes urgellencs

Activitat de futbol 7 en el marc de la Festa Major de la Seu
Activitat de futbol 7 en el marc de la Festa Major de la Seu
11/08/2017 17:51

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ja ha obert les inscripcions per a Esport&Festa, el conjunt d’activitats esportives de la Festa Major de la Seu d’Urgell. El tràmit es pot fer a l’oficina situada al Palau d’Esports, de dilluns a divendres de les 8 del matí a les 3 de la tarda.

La inscripció per a totes les activitats és gratuïta i es podrà fer també a última hora, tot i que des de l’organització es demana que es confirmi anticipadament per tal de tenir una previsió de participants acurada.

En aquest sentit, hi ha quatre activitats per a les quals els jugadors o equips participants han de dipositar una fiança de 20€ que en garanteixi el bon funcionament: són els torneigs de bàsquet 3x3 (divendres dia 25 a la tarda al Palau d’Esports), futbol 7 (dissabte al matí), tennis i pàdel, a més a més de la gimcana. La fiança es torna després de la competició en tots els casos, tret que els participants no hi hagin assistit o bé no hagin complert les normes. Per a qualsevol dubte es pot trucar al telèfon de l’Ajuntament (973350010).

Enguany Esport&Festa presenta més d’una vintena d’activitats, que inclouen un concurs hípic organitzat pel CHUP, aquafitness, roll ski, petanca, la presentació del Castellciutat de futbol sala i de La Seu FC, orientació, escacs, zumba, teles acrobàtiques i la Volta Major. A més a més, diumenge dia 27 es farà un acte de reconeixement als esportistes urgellencs que els darrers mesos han aconseguit èxits a nivell nacional o internacional.

Mostrar formulari de contacte