Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obertes les inscripcions a l'Escola de Pastors de Catalunya 2016

Obertes les inscripcions a l'Escola de Pastors de Catalunya 2016

Els interessats han de presentar una sol·licitud abans del 30 de novembre. Hi ha 15 places disponibles

Escola de Pastors de Catalunya
Escola de Pastors de Catalunya
30/10/2015 18:47

Aquest divendres s'ha obert el període per inscriure's a l'Escola de Pastors de Catalunya 2016. En total hi ha 15 places disponibles, a les quals es pot optar presentant una sol.licitud abans del 30 de novembre.

A través de la petició, una comissió d'avaluació valorarà si l'aspirant pot passar o no a la fase d’entrevistes. El jurat estarà format per un pagès/a que forma part del projecte de l’Escola, un membre de l’equip tècnic de l’Escola Agrària del Pallars, dos membres de les delegacions, un membre de la Xarxa de Suport de l’Escola de Pastors i dues persones de l’equip tècnic de l’Escola de Pastors de Catalunya.

A través d'aquesta iniciativa formativa es vol consolidar un nou model de pagesia que està produint canvis molt importants en el desenvolupament rural del país. A través de la incorporació de noves generacions, molts cops alienes a una tradició familiar, es pretén demostrar que, la pagesia, per ella mateixa, és un sector viable econòmicament. Aquest sector porta a terme, familiarment o col·lectivament, una activitat professional rendible i viable. "Produeix en ecològic, en una finca de talla humana, una alimentació sana i de qualitat, sense comprometre els recursos naturals del demà, fent realitat la sobirania alimentària", s'indica des del centre.

Bases d'inscripció

Mostrar formulari de contacte