Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obertes les inscripcions del Casal Municipal d’Estiu de la Seu d’Urgell

Obertes les inscripcions del Casal Municipal d’Estiu de la Seu d’Urgell

Enguany, amb el lema ‘1.000 i un jocs!’, els infants podran practicar tot tipus d’activitats, sempre a través dels jocs i de l’esport, la natura i el lleure

Obertes les inscripcions del Casal Municipal d’Estiu de la Seu
Obertes les inscripcions del Casal Municipal d’Estiu de la Seu
20/05/2019 20:15

Aquest dilluns dia 20 s'ha obert el termini per fer les inscripcions al Casal d’Estiu Municipal de la Seu d’Urgell per a nens i nenes de 3 a 12 anys, que organitza la Regidora d’Infància i Joventut de l’Ajuntament urgellenc, i que compta amb el suport d’entitats i associacions de la ciutat. Les inscripcions restaran obertes fins a esgotar places.

Per accedir a les sol·licituds online cal anar a la pàgina d'inici del web municipal www.laseu.cat i entrar a l'apartat de tràmits i serveis online, o bé clicant al link de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) que es pot trobar a la pàgina d'inici d'aquest mateix web. També es poden formalitzar de manera  presencial tant a l’OAC com a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU).

La temàtica girarà entorn del joc sota el lema ‘1.000 i un jocs!’. Els nens i nenes podran practicar tot tipus d’activitats, sempre a través dels jocs i de l’esport, la natura i el lleure. Algunes de les activitats són que podran gaudir són: excursions, gimcanes, piscina, jocs d’aigua, jocs de taula, jocs d’exterior, jocs cooperatius, acampades, visites a diferents espais com exposicions, excursions a la  natura, entre d’altres propostes de lleure.

La regidora d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, remarca que “després de l’èxit de l’any passat, repetim la temàtica del joc que engloba el nostre entorn i la implicació de diferents entitats i associacions del municipi. El nostre objectiu és créixer en qualitat i oferir un casal obert a famílies i a la ciutat”.

Com a novetat d’aquest any es realitzarà una activitat de natura organitzada per l’Espai Ermengol, a través d’Aubèrria. Els infants també visitaran l’exposició de “Superherois i Superheroïnes” de Josep Benavent, que estarà ubicada a la sala Sant Domènec durant tot el mes d’agost, i a on hi realitzaran diferents activitats lúdiques.

A més a més, entre d’altres moltes activitats, els infants que participin al Casal Municipal d’Estiu també practicaran a piragüisme al Rafting Parc una vegada cada 15 dies.

Val  dir que el Casal Municipal d’Estiu de la Seu d’Urgell permet als infants gaudir d’una oferta d’activitats amb garantia de qualitat perquè es potencia el creixement dels nens i nenes a través del joc i del lleure, tot transmetent valors. El casal està dirigit per una directora de lleure i compta amb un equip d’un bon nombre de  monitors/es i premonitors  en pràctiques i  voluntaris.

Horaris del casal

En el casal municipal s’ofereix la possibilitat d’apuntar els nens i nenes en torns quinzenals i setmanals. L’inici del casal serà el dilluns 1 de juliol i s’allargarà fins al divendres 23 d’agost.

Com cada estiu, el casal té lloc a l'Escola Pau Claris de la Seu d’Urgell, de dilluns a divendres, de nou del matí a dos quarts de dues del migdia. Com cada estiu també hi ha l'opció de menjador fins a les tres de la tarda. S'ofereix un servei de recollida matinal que serà de tres quarts de vuit a nou del matí.

Preus

El preu de cada torn setmanal és de 34 euros. El menjador té un import de 35 euros per torn (7€/dia), mentre que l’acollida matinal costa 7 euros al torn setmanal.

Pel que fa a la quinzena, el preu de cada torn quinzenal és de 61,88 euros. El menjador té un import de 62 euros  per torn (7€/dia) , mentre que l'acollida matinal costa 12 euros al torn.

Mostrar formulari de contacte