Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obertes les inscripcions per participar a la 5a edició de la Radikal Estana

Obertes les inscripcions per participar a la 5a edició de la Radikal Estana

La prova, inclosa en el Circuit Fer de Curses per Muntanya, s'organitza aquest dissabte, 10 de setembre, i transcorrerà per les impressionants parets de la cara nord del Cadí

Radikal Estana 2016
Radikal Estana 2016
06/09/2016 12:05

El Circuit Fer de Curses per Muntanya continua aquest dissabte, 10 de setembre, amb la cinquena edició de la Radikal Estana. La prova compta amb una distància de 13 quilòmetres i un desnivell de 700 metres positiu, tot i que també hi haurà un recorregut més curt per als més petits.

La prova transcorrerà per les impressionants parets de la cara nord del Cadí, que es podran gaudir des dels prats del Pous un cop s'assoleixi Prat de Cadí i el Sol de l'Orri, tot seguint el camí recuperat fa un temps i que anys enrera s'utilitzava per arribar dalt de la serra de manera ràpida, ja que s'hi accedeix gairebé fins l'entrada de la canal de Llitze.

La recollida de dorsals començarà a les 8.30 hores i la sortida de la cursa, tant de la Radikal Estana com de la Radikal Estana PETIT, està prevista a les 9.30 hores. Les incripcions es poden formalitzar per Internet fins al 8 de setembre a les 23.59 hores. Els participants també s'acceptaran el mateix dia de la cursa, tot i que en aquest cas s'aplicarà un recàrrec a l'import.

Mostrar formulari de contacte