Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obertes les inscripcions per a l'Escanyabocs 2012

Obertes les inscripcions per a l'Escanyabocs 2012

La cinquena edició es disputarà els dies 19 i 20 de maig El cost és de 19 € per a la primera prova escollida i de 5 € per a les addicionals

Escanyabocs 2011
Escanyabocs 2011
02/03/2012 13:13

La Grifone Challenge Escanyabocs 2012 acaba d'obrir les inscripcions per internet. La cinquena edició es disputarà el 19 i 20 de maig, amb el Parc Olímpic del Segre com a centre neuràlgic de les activitats a l'entorn de la Seu.

El cost és de 19 € per apuntar-se a una prova i 5 € per a cada prova addicional. La inscripció telemàtica estarà oberta fins al 17 de maig. A partir de llavors, costarà 25 € per a la primera i 8 € per a les següents. Els primers 800 inscrits rebran la samarreta tècnica de Grifone i la resta d'obsequis de la prova.

Novetats

Com a novetats, els participants de la Vertical Quiri que vulguin puntuar per al III Campionat de Curses Verticals de la FEEC ho hauran de fer constar en el formulari d'inscripció i fer arribar una còpia de la llicència federativa als organitzadors (escanyabocs@aj-laseu.cat).

També cal fer constar si es vol optar a l'Escanyabocs de Ferro, reservat als qui prenen part en el Triraid, la Vertical Quiri, l'Orientació i la Pedalada llarga.

Un cop omplert el formulari, caldrà fer el pagament perquè la inscripció sigui ferma. Es pot fer per tarja de crèdit o bé per transferència, fent constar el DNI.

Amb la col·laboració de Turisme La Seu, els participants a l'Escanyabocs 12 podran gaudir d'ofertes especials en l'allotjament. Aquesta edició també incorporarà un servei de guarderia i la nova classificació Escanyabocs de Ferro Júnior, per a participants de 14 a 18 anys. Amb relació a aquest punt, els menors d'edat necessitaran l'autorització del pare, mare o tutor legal per participar.

Mostrar formulari de contacte