Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obertes les inscripcions per a un curs de primers auxilis de la Creu Roja a la Seu

Obertes les inscripcions per a un curs de primers auxilis de la Creu Roja a la Seu

El preu de la formació és de 150 euros, tot i que els voluntaris de Creu Roja hi podran assistir de forma gratuïta Les classes combinaran la teoria i la pràctica

Creu Roja - Curs de Primers Auxilis
Creu Roja - Curs de Primers Auxilis
28/05/2015 17:22

El Servei de Salut de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell i la Creu Roja de la Seu organitzen un curs oficial i homologat de primers auxilis que tindrà lloc entre el 8 de juny i el 10 de juliol. La proposta formativa tindrà una durada de 50 hores i es durà a terme de dilluns a divendres en horari nocturn (de vuit a deu del vespre).

Les classes combinaran la teoria i la pràctica, i tindran lloc a les instal·lacions de la Creu Roja a la Seu d’Urgell, situades al costat del Parc de Bombers.

El preu del curs és de 150 euros. Els voluntaris de Creu Roja podran assistir-hi de forma gratuïta. Les persones que vulguin inscriure's cal que omplin una sol·licitud que trobaran a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Per a més informació es pot trucar al telèfon 973 35 56 08 o bé adreçar-se al correu alturgell@oficinajove.cat.

Formació intensiva

Les sessions formatives van adreçades a professionals i altres persones que actuen en situació de risc o perill, per als quals la formació en l'atenció sanitària immediata és indispensable per al desenvolupament de la seva activitat.

L'objectiu del curs és dotar als participants dels coneixements teòrics i habilitats necessàries per donar una resposta inicial i eficaç en cas de presentar-se una situació d'emergència sanitària.

En la part pràctica els alumnes aprendran tècniques com l’obertura de la via aèria, la posició lateral de seguretat, maniobres RCP, entre d’altres. Per al curs es comptarà amb material de pràctiques especialitzat.

Mostrar formulari de contacte