Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obertes les inscripcions per al transport escolar del curs 2011-12

Obertes les inscripcions per al transport escolar del curs 2011-12

Els tràmits es poden dur a terme a l’OAC de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell fins dimecres vinent El servei té un cost de 265 euros per a tot l'any lectiu
Autobús escolar
01/09/2011 16:43

Els pares i mares d'alumnes dels centres educatius de la Seu d’Urgell ja poden formalitzar les inscripcions per al servei de transport escolar que s'oferirà durant el curs 2011-12. Els tràmits es poden fer a partir d’aquest divendres i fins dimecres que ve, 7 de setembre.

Les gestions s’hauran de dur a terme a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell (OAC), de les 9.00 a les 14.00 hores. Per a la formalització de la inscripció només cal emplenar una instància i adjuntar una fotografia de carnet actual.

Podran sol•licitar el transport tots els alumnes de P3 fins a 4t d'ESO.

El servei de transport escolar tindrà un cost de 265,50 euros, que cobrirà tot el curs lectiu. Aquest import es pagarà per trimestres complets, a raó de 88,50 euros cada tres mesos. Les bases indiquen que hi haurà una bonificació del 15% a partir del segon germà.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell col.laboren enguany en l’organització del transport escolar al municipi. Un cop presentades les instàncies s’estudiaran les peticions i es farà pública la resolució abans de l’inici del curs.

Mostrar formulari de contacte