Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Obertes les inscripcions per participar a la rua de Carnaval 2018 de la Seu

Obertes les inscripcions per participar a la rua de Carnaval 2018 de la Seu

Els tràmits es poden dur a terme fins al dilluns 5 de febrer a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament urgellenc. El concurs de disfresses comptarà amb tres categories

Inscripcions per a la Rua de Carnaval de la Seu 2018
Inscripcions per a la Rua de Carnaval de la Seu 2018
23/01/2018 18:05

Les inscripcions per participar a la rua de Carnaval de la Seu d'Urgell ja estan obertes des d'aquest dilluns, i es poden formalitzar fins al 5 de febrer a  l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament urgellenc.

El concurs de disfresses comptarà amb tres categories, segons la franja d'edat de les colles que hi vulguin participar. Les colles infantils hauran de tenir més de 10 participants, amb una majoria de menors de 15 anys. Pel que fa a les colles d'adults, estaran formades per més de 10 persones i tindran majoritàriament més de 15 anys. Finalment, les colles xiques les conformaran fins a un màxim de 10 components, ja siguin infants o adults.

Concurs de disfresses

Pel que fa als premis, n'hi haurà tres en metàl·lic per a les categories de colla infantil i colla d'adults. Els guanyadors s'enduran 200 euros, mentre que els segons classificats rebran 100 euros i els tercers n'obtindran 75. Només hi haurà un única colla premiada en la categoria de colla xica, a la qual se li lliurarà 100 euros.

El jurat qualificador valorarà, puntuarà i signarà la seva votació tenint en compte la qualitat de la disfressa presentada, l'originalitat de la idea del vestit, la carrossa i la posada en escena. La lectura del veredicte es farà en públic en finalitzar l’animació infantil prevista per després de la rua. La decisió serà inapel·lable. 

La rua

El dissabte 10 de febrer, a un quart de cinc de la tarda, tindrà lloc a la plaça de les Monges la concentració de les colles que participaran en la rua de Carnaval. Els grups que vagin en vehicle es concentraran a l’avinguda de Garriga i Massó. El recorregut s’iniciarà a les cinc de la tarda.

L'activitat finalitzarà a la plaça dels Oms, a dos quarts de set de la tarda. Allà s'oferirà un berenar amb coca i xocolata per a tothom, a càrrec de l'Agrupament Escolta Alt Urgell (CAU). El lliurament de premis tindrà lloc a tres quarts de set de la tarda.

Mostrar formulari de contacte